Okulumuzun Tarihçesi

Okulumuz; Milli Eğitim Vakfı tarafından, Ankaralılar Caddesi No:1 Çayyolu/Ankara adresinde yaptırılarak 2006 yılında eğitim öğretime başlamıştır. MEB´e bağlı olan okulumuz "Tersine Kaynaştırma Eğitimi" uygulamalarının yapıldığı ülkemizin tek ve model okuludur. Tersine Kaynaştırma; İlköğretim programlarını uygulayan özel eğitim okul ve kurumlarında yetersizliği olmayan öğrencilerin yetersizliği olan öğrencilerle aynı sınıfta eğitim görmeleri yoluyla yapılan uygulamalar olarak tanımlanmaktadır. Okulumuzda engelsiz öğrencilerle, "Selebral Palsi"  engeli olan öğrenciler birlikte kaynaştırma eğitimi almaktadır.

Okulumuz; Özel Eğitim Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul olmak üzere üç okulu bünyesinde barındırmaktadır.